Casals

INSCRIU-TE AQUÍ!

No saps que triar durant l’estiu? Prova-ho tot amb els casals del Club Muntanyenc. Gaudeix del lleure a través de jocs, gimcanes, tallers, piscina, excursions i més! També coneixeràs més el nostre poble i tot amb monitors experimentats! Vine amb els teus amics i gaudeix d’un estiu ple d’aventures! 

EDATS

Nascuts entre el 2010 i el 2015 (infants que hagin cursat de 1r a 6è de Primària).

DATES I HORARIS

Del 27 de juny al 15 de juliol del 2022. L’activitat de casals comença a les 9h i acaba a les 14h al Club Muntanyenc Sant Cugat (C/ Sant Bartomeu, 11). De manera addicional, amb el servei de Bon Dia l’activitat pot començar a les 8h i amb el Dina i Queda’t quedar-se a dinar i continuar l’activitat fins les 17h.

 • Setmana 1: del 27 de juny al 1 de juliol
 • Setmana 2: del 4 al 8 de juliol
 • Setmana 3: del 11 al 15 de juliol

PREUS SETMANALS

1ª Setmana :

 • Bon dia (8-9h): 8€ (socis) / 12€ (no socis)
 • Casals (9-14h): 115€ (socis) / 130€ (no socis)
 • Dina i Queda’t amb carmanyola: 40€

2ª Setmana:

 • Bon dia (8-9h): 10€ (socis) / 15€ (no socis)
 • Casals (9-14h): 125€ (socis) / 140€ (no socis)
 • Dina i Queda’t amb carmanyola: 50€

3ª Setmana:

 • Bon dia (8-9h): 10€ (socis) / 15€ (no socis)
 • Casals (9-14h): 125€ (socis) / 140€ (no socis)
 • Dina i Queda’t amb carmanyola: 50€

SETMANA TIPUS

Setmana tipus CASALS ok

ACTIVITATS

Les activitats que es realitzen als Casals són molt variades per tal que cada dia sigui diferent. Es faran jocs esportius, tallers manuals, gimcanes pel poble, olimpíades i esports variats. L’últim dia de cada setmana es fa una excursió o bicicletada. A més, el dimarts i el dijous es va a la piscina municipal del Parc Central a fer un remull i activitats en un altre ambient no habitual.

Totes aquestes activitats estaran relacionades amb un fil conductor que s’iniciarà a principis de la setmana i acabarà el divendres amb l’excursió, tot donant un sentit a les activitats i creant un interès en els infants en tot el que duran a terme. Cal destacar que cada setmana el fil conductor serà diferent perquè així els infants que vinguin més d’una setmana no repeteixin activitats.

Les activitats es realitzaran separant els infants en dos grups d’edat. El primer grup constarà dels infants que hagin cursat 1r-3r de primària i el segon dels que hagin cursat 4t-6è de primària. Cada un d’aquests grups estarà conduit per dos monitors/es que habitualment treballen amb infants i joves, ja que en gran part són monitors/es de l’Esplai Sarau o de l’Escola Excursionisme.

INSCRIU-TE AQUÍ!

Aquesta activitat queda subjecte a un mínim d’infants inscrits fins al tancament de les inscripcions per a poder-se dur a terme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s