Estades Multi-Aventura

ACTIVITAT CANCEL·LADA

Les Estades Multiaventura són una acampada on es realitzaran jocs, tallers i esports d’aventura (ràfting, barranquisme o escalada en rocòdrom i circuit de ponts elevats entre d’altres). Conviurem en un campament, en tendes de campanya, i també farem totes les tasques que aquest requereix (cuinar, adequar el campament etc). Vine i viuràs un estiu d’aventura!

EDATS

Nascuts entre el 2006 i el 2002 (infants que hagin cursat de 6è a 4t d’ESO).

DATES I LLOC

Del diumenge 1 al diumenge 8 de juliol. L’activitat es realitzarà al Pallars Sobirà (municipi a concretar).

PREUS 

  • Socis: 280€
  • No-socis: 320€

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Activitat de campaments en què els infants participaran directament en les tasques vinculades a l’acampada (cuinar, rentar plats, adequar el campament, etc…) a més de realitzar activitats esportives durant el dia. Al matí hi haurà esport d’alta muntanya (com ara ràfting, descens de barrancs i escalada) i, a les tardes, activitats lúdiques per treballar la convivència dins del grup i amb la natura (mitjançant el joc, gimcanes, excursions i tallers).

Les nits les passarem en tendes de campanya, en les que hi dormiran en 4 o 5 infants per tenda. També portarem carpes i altres infraestructures per ubicar-hi la cuina etc. Comptarem també amb un vehicle per als desplaçaments; per proveir-nos de menjar fresc i per si ho requereix alguna emergència. Al campament, a més, hi haurà preparats diferents espais per a l’entreteniment dels joves.

Tota la infraestructura necessària per fer l’activitat la proporcionarà el CMSC, de manera que els infants i joves només hauran de portar les seves pertinences particulars.

INSCRIU-TE AQUÍ!

Aquesta activitat queda subjecte a un mínim d’infants inscrits per a poder-se dur a terme.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s